Roberto Mancini kan bli Unibet frestad att bli Englands nya chef

Mancini, Internazionale-chefen, är angelägen om att undersöka möjligheten att återvända till England där en framgångsrik fyraårig stavning med ansvar för Manchester City tog en Premier League-titel och en FA Cup. Hans ställning på San Siro har blivit tvungen efter en övertagande av den kinesiska detaljhandelskrigaren Suning Commerce Group Co Ltd, som har tagit 70% av aktierna i klubben till en kostnad av 220 miljoner £. Mancini har ett år att springa på sitt Unibet sportspel bonus kontrakt i sin andra spell som ansvarar för Inter England-serien upp i Spanien vänlig på Wembley, eftersom båda sidor ser ut att byggas upp Läs mer

Hans är ett av ett antal namn som är troligt att anses av fotbollsförbundets tekniska direktör, Dan Ashworth, verkställande direktören, Martin Glenn, och vicepresidenten David Gill, som är ansvariga för att utse Hodgsons ersättare.Tremanspanelen träffades för första gången i Paris i fredags för att påbörja processen för att bestämma arven och ha talat med ett antal figurer i spelet för att få en bild på Englands brister, både vid Euro 2016 och i tidigare turneringar.

En av de ifrågasatta var Redknapp, som hade ett stort Unibet offentligt stöd år 2012 för att Hodgson skulle väljas för att ersätta Fabio Capello som Englands chef.FA: s samtal med Redknapp den här gången sträckte sig inte längre än att ställa sin åsikt om hur man bäst kan förbättra landslagets lot och han kommer inte att anses vara en kandidat att ta över permanent.

Gary Lineker , Rio Ferdinand och Frank Lampard har också blivit ombedda sina synpunkter på sidans senaste misslyckanden vid större turneringar.

En fullständig bedömning av de särskilda problem som beslagar uppställningen i Frankrike har också beställts, med de närvarande vid lagets bas i Chantilly – inklusive Unibet online bookmaker siffror som den tidigare assistenten Gary Neville, som avgick med Hodgson – att bli ombedd för sina observationer.

Ingen tidsplan har ställts för när en tidpunkt måste göras men med tanke på att England är skyldig att spela sina första matcher efter euron i september är det fortfarande en sannolikhet att laget kommer att ha en tillfällig tränare som ansvarar för starten av sin VM-kvalifikationskampanj i Slovakien.