Tennisspelare i Delhi kämpar vädret. Indiens kapten: Djokovic skulle också oroa sig

De är vana att konsumera fördelar utbildning, långa matcher -. Och alla tänkbara väderförhållanden

Still, tjeckiska tennisspelare väder i New Delhi, Indien förvånad. “Efter en timmes träning, känner jag mig som tre för oss”, sade Radek Stepanek i 36 år, den mest erfarna medlem av den tjeckiska valet.

temperaturområden Delhi till 38 grader. För det mesta finns det ingen vind, är svårt att hitta skugga på centercourten på tenniskomplexet Kumara Raja Khanna.Och för henne fuktigheten…”svettas hand fortfarande måste torkas rena”, säger tjeckiska duo Lukas Rosol, som regelbundet går från värme till kyla i poolen.

Indien välkomnade Navratil selektionsbetingelser som du kan knappast bli kär. “Om han kom hit Novak Djokovic, orolig att han skulle” Hindustan Times citerade ark indiska kaptenen Ananda Armitraje.

En världsledande medan Djokovic är bland de nästan neutahatelným spelare…

kapten: montering redan i mitt huvud

Impressions tjecker men förbättras. De första dagarna av den indiska värmen stod en timme men återhämtade sig långsamt på onsdag. “Jag kunde ha varit en timme och en kvart”, loggade George Veselý, som är som 40.spelaren i världen för första gången i den tjeckiska roll. “För första gången känner jag mig lite bättre. På fredag ​​ska jag vara redo “, lovar han.

Han borde, tillsammans med Jelly (85 på ATP rankingen) styrelse i fredagens singlar. Lördagens dubbel kommer att äga rum Stepanek Jelly eller Pavláskem. Det andra alternativet är mer troligt, eftersom kapten Navratil säger: “Det är möjligt att de krafter som fördelas mellan alla spelare”

De kan komma till hands. Tjeckerna är i helgen match genom att rangordna vänner, men husdjur är vana vid svåra förhållanden bättre.

“Jag tror att vädret kan bli smutsig en hel del platser i rankingen. Speciellt hos män tennis är inte mellan 80 och 120: e eller 150: eSpelaren i stegen är en stor skillnad, “tillade tjeckiska kaptenen. “Och många gånger var vi övertygade om att diagrammen inte bestämde, den momentana formen, vädret…”

Därför är profetiorna om resultatet för tidiga. Ju mer så att vädret, som tjeckerna vänjer sig, kan förändras på fredag ​​- meteorologerna förutsäger regn på den dagen. Och så är det inte uteslutet att spelet kommer att spelas på kvällen under konstgjord belysning.

Det kommer att vara exotiskt, förrädiskt – och viktigt slagsmål.