Verstappen rasade efter loppet i Brasilien. I depot angrep motståndaren

För femte gången försvarade mästarna 120-poängsgränsen. För andra gången på säsongen gjorde de 100 poäng redan i tredje kvartalet och de lyckades också mot Strakonice. Euroleague match.

USK satte tio spelare mot Ostrava, varav åtta fick en tvåsiffrig poäng, den bästa var författaren till 21 poäng och 11 returer Valériane Ayayi.Karolína Elhotová gjorde 20 poäng, Renáta Březinová lyckades med 17 poäng och nio returer. Den spanska quarterbacken Leticia Romer blinkade med 13 poäng, 14 assist och sju vinster.

Den amerikanska pivoten Alyssa Thomas och kapten Kateřina Elhotová, som skadade fingret mot Bourges på onsdag, fick en paus; På Ostrava-sidan utmärkte sig bara den arton år gamla pivoten Anežka Kopecká och bekräftade att hon hade det bra i Prags Královka-hallen, när hon attackerade en dubbeldubbel med 16 poäng och nio returer. </P >

Basketspelarna tar en paus efter helgen, eftersom landslaget väntar på slutet av EM-kvalet.Bästa målscorer var Tereza Krakovičová med 13 poäng, Alexandra Chomenčuková lade till 12 poäng och sju returer.

Kaptenen i South Bohemian-laget Alena Jeništová lyckades fördubbla 14 poäng och 10 returer, men förlorade också sju bollar. Strakonice förblir det sista laget utan seger – More.

Brnos Žabiny besegrade Prag Slavia 78:62 hemma, ledd av quarterback Petra Záplatová med 24 poäng och Karolína Malečková med 17 poäng, båda träffade fyra trekanter. Prag-laget led en fjärde förlust i rad.

Trutnov klättrade till vice mästerskapet KP Brno

Basketspelare Trutnov oväntat och hög besegrade vice mästaren KP Brno 93:70.

Vad hände vid den brasilianska Grand Prix på söndagen? Red Bull-piloten Max Verstappen red ett bra lopp. Gradvis, från femteplatsen i början, arbetade han sig fram till ledningen och var klart snabbare än sina rivaler. Men inte alla motståndare…

Sebastien Ocon var i fickorna för supermjuka däck i varv 40 och kom tillbaka till banan bakom Verstappen en back. Gradvis drevs han och attackerades i den 44: e raid. Enligt reglerna har han rätten att gå tillbaka framför ryttaren ett varv framåt, men samtidigt 1xbet får han inte begränsa och bromsa Verstappen. Det är bara inte ett klassiskt förbiköpt, och Ocon insåg inte det. Det är dock tydligt att Verstappen hade och kunde räkna med något liknande.Men han förväntade sig inte, och han kraschade i sitt Force India-hörn.

Irriterad Verstappen fick timmar och sjönk till andra plats med fem sekunder till Hamilton. Sedan lyckades han dra åt sin motståndare med en skadad bil, men nådde så småningom mållinjen 1,5 sekunder bakom vinnaren. Ocon fick en 10-sekunders straff för att stoppa de gropar som han precis hade passerat efter händelsen.

Verstappen visade Ocon ett långfingert på banan medan han gick till kollisionen med honom och pressade honom flera gånger efter loppet. ”Vi gjorde allt rätt idag. Och så kommer idioten och slår oss när han går tillbaka en varv, sa Verstappen. ”Han straffades för det, så det är klart vem som gjorde misstaget. Jag straffades av att inte vinna.Men kanske om femton år kommer vi att skratta av det…”tillade han.” Vad i all värld trodde Ocon att han gjorde? Visst, deras bil är snabbt på höjden, men varför de tävlar med den ledande ryttaren när han inte har farten, han var bakom honom och stötte inuti, ”tillade Red Bull-chef Christian Horner.

Ocon var liksom ledningen för Force India övertygade om att han inte hade gjort något fel. ”Jag följde honom två varv och jag var mycket snabbare än Betclic honom i båda.Och eftersom jag enligt reglerna har rätt att gå framför racern och komma tillbaka i position om jag är snabbare, säger jag den hoppfulla racer som avslutar i år i Formel 1 när han inte fick något teamengagemang.

“Maxs beteende efter loppet förvånade mig och fick till och med slå FIA (International Automobile Federation). Han pressade mig och ville slå mig. Detta är definitivt inte professionellt beteende, fortsatte den äcklade racern. Tvärtom. “Vi är alla avundsjuka på sporten och det skulle vara konstigt om jag skulle skaka handen,” sa Verstappen. ”Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig nu. Jag är vinnaren.Och när de berövar er vinst och fortfarande har dumma tal, gillar jag det inte, ”sa han. han skulle inte ha haft en liknande olycka på sin plats. Men Verstappen vinkade bort det. “Det är lätt att säga när han inte förlorade segern,” sade den holländska ryttaren. “Visst, du kan säga ‘Max, du borde ha lämnat honom’.” Men vi tävlade inte tillsammans, så du förväntar dig inte det, ”citerade Verstappen på BBC-servern.