Broncos ‘Brandon Marshall delar rasistiskt hotande brev han mottog

Denver Broncos säkerhetspersonal undersöker en hatarfylld senare som skickades anonymt till linjacker Brandon Marshall vid lagets huvudkontor.

Den handskrivna tvåsidebrevet, som Marshall postade till Instagram på fredag morgon, adresserar femteårig veteran som en “värdelös jävla nigger” och en “bortskämd jävla jigaboo” förutom andra rasepitelar. Författaren fortsatte med att berätta för Marshall “din tid kommer, se upp” och “vi kanaliserar” en förödande hård hit för dig.Något som gör dig till en ogiltig i en rullstol. “Victor Cruz: Racistisk graffiti som riktar sig till Whitlock ett tecken på det moderna Amerika Läs mer Hatet av vissa mot folk av färg är en av anledningarna till att vi är där vi är i världen idag, och de undrar varför vi känner hur vi gör och tar de ståndpunkter vi tar. Jag mottog detta brev på jobbet. Ett foto publicerat av Brandon Marshall (@ bmarshh54) den 9 december, 2016 kl. 09:54 PST Part 2A foto upplagt av Brandon Marshall (@ bmarshh54) den 9 december, 2016 kl. 09:53 PST

“Framåt kommer jag att vara står för nationalsången – inte för att allt är perfekt, eller för att jag ändrar min inställning till saker, säger Marshall i en Instagram-post. “Men på grund av mitt hopp om vad vi kan bli.” Den 27-årige möttes med Denver polischef i september och har donerat 300 dollar för varje tackling han har gjort denna säsong till välgörenhetsorganisationer i samhället som arbetar mot att sluta social orättvisa. Nyheten om Marshalls brev kommer en dag efter att New York Giants fullback Nikita Whitlock sa att inbrottstörningar lämnade störande rasistisk graffiti under en inbrott i tisdag på sin New Jersey-lägenhet, inklusive en swastika, “KKK” och “Gå tillbaka till Afrika”.