Andreas Brehme väljer sin heltid, Tyskland XI

Hur han leder försvaret med Bayern och landslaget, så lugnt och sammansatt, imponerar mig så mycket. Och han blir även bättre från spel till spel, så han går med i Beckenbauer i centrala försvaret. Prata om intelligens på fältet kan ingen röra med Philipp Lahm. Han har visat i åratal att kroppen inte innebär att en assertiv spelare är.

Alla toppstjärnor har försökt att knäcka denna mutter. Lahm var nästan alltid segrande med rättvisa medel. Som Lahm hade en sådan perfekt taktik, var han också den utökade armen på tränaren. Samma sak gäller Paul Breitner, min andra fullback. Jag kommer inte ihåg något dåligt pass när jag leker med honom. Han var “Mr.Zuverlässig “(Mr Reliable) och han fattade alltid rätt beslut i rätt situation. Facebook Twitter Pinterest Andreas Brehme s all-time Tyskland XI

Kommer till mittfältare är det verkligen ett svårt val. Tyskland har haft så många utestående spelare i denna position. Under min karriär har jag spelat ofta mot Pierre Littbarski. Han var en smärtsam motståndare, för att du aldrig visste vilken väg han gick under nästa sekund. Hans dribbling var oförutsägbar och han överraskade mig om och om igen, så han är in. Lothar Matthäus har karakteriserat en tid med sin spelstil. För mig är han inte långt bakom Beckenbauer när det gäller berömmelse över hela världen. Fotbollsfläktarna runt om i världen känner fortfarande till Matthäus.

Han var mångsidig, vår motor på planen och en sann ledare. Günter Netzer var den spelmakare du drömde om.Han hade en otrolig överblick och det verkade som om han redan hade planerat hela 90 minuter före sparken. När han hade en idé, blev det praktiserat 100% så som han ville ha det, så han fullbordar mitt mittfält.

När det gäller strejkare går det inte att komma runt Gerd Müller. Jag behöver inte prata mycket om vår “Bomber of the Nation”. Han gjorde när det inte fanns någon chans att göra mål. Från ingenstans. Igen och igen. Verkligen imponerande. Karl-Heinz Rummenigge är en stark karaktär som VD för FC Bayern och han var också som spelare.

En naturlig född ledare. Med sin starka kropp beordrar han respekt. Det var nästan omöjligt att slå honom i flygstrider. Och hans färdigheter var perfekt. Slutligen väljer jag Rudi Völler som tredje anfallare. Han satte normer när det gäller stridsanda och engagemang.Och dessutom var Rudi en riktig gentleman. Unga spelare i dag borde ta ett blad ur sin bok. TopicsWorld Cup all-time XIsWorld CupGermanyWorld Cup 2018Share på FacebookShare på TwitterDela via EmailDela på LinkedIn Dela på PinterestShare på WhatsAppShare på MessengerReuse detta innehåll