Letar efter en allmän sponsor för Karlovy Vary hockey. Kommer politiker hjälpa?

För första gången sedan 1989 Nacala Carlsbad hockeyspelare säsongen utan en allmän partner. Sokolov kol på grund av tvist om utsläppsrätter beslutade CEZ att avbryta sitt stöd till idrotten i regionen, och Extraliga nu för spa metropol skyddar oro Holoubek, en grupp av företag som ingår i klubbägare Charles duvor.

“Sokolov Coal oss vid denna punkt har inget kontrakt, så vår klubb inte “, säger Miroslav Vanek, chef för HC Energie.

Hemmamatcher i år, spelar Energie i ljusa utomhus i en mörk kombination och trots avgång bolagsman kvar på tröjor samma logotyp.Klubbnamnet ändras inte. “Bara tjugo år av vår tidigare samarbete tvingar oss att ge oss Ecko bröstet och lämnade den här säsongen. Sokolov kol för oss var en bra partner och vi hoppas att vårt samarbete kommer att bygga igen “, säger Vanek. Den extra energiverksamhet även ägare av klubben trots sin oro Holoubek.

Det är annorlunda nu med logotypen för Sokolov kol, återstod bara på tröjor ungdomslag, som gjordes tidigare. Extraligovému ACK kvar som en påminnelse om tidigare samarbete endast Ecko klubbemblem.

Gruppen Holoubek täcker över hans företag Ardon av sina medel på grund av fel i den allmänna partner ungefär en fjärdedel av budgeten.Detta gäller bara för den här säsongen. “Herr Holoubek är ägare till klubben och han är en mycket generös partner men kan inte bara finansiera en sådan del från sina pengar”, inser Vaněk.Ägaren till klubben genom hans företag är nu den största, men inte den enda sponsorn till HC Energie. “Vi har cirka 70 partners”, säger Vanek. “Och vi är tacksamt tacksamma för deras stöd.” Klubben hoppas nu mest att utsläppsrätterna snart kommer att lösa sig. “I denna tvist Sokolovská kol starkt stöd, och om löst, vi måste leda Sokolov kol löfte om att de kommer att omedelbart stöd från inte bara extra ligan hockey i Carlsbad fortsätter”, säger general manager i Carlsbad klubb.

Av säkerhetsskäl men tittar redan på andra alternativ för budgetering.Klubben vill åter inleda förhandlingar med Carlsbad Magistrate högre stöd på inkomster från spel i staden, som under den nya omfördelning av laddning, Carlsbad be om ett bidrag på en miljon kronor och hade också inlett förhandlingar med tre företag i hela landet . Nu planerar han att nå andra stora företag, inte bara från regionen, men också riktning över den västra gränsen och den senaste tidens mönster av fotboll Slavia också från Fjärran Östern.

“Införsel av kinesiska huvudstaden här vi har att göra med nu ungefär ett år”, säger Vanek. “Han hamnade på Slavia kort, vi är inte en klubb i Prag, där det hela slutar.Vissa politiker från Prag försöker för närvarande att förhandla om möten på denna nivå, tillägger Vaněk.

Dessa är representanter för den gemensamma tjeckiska-kinesiska samarbetskammaren med ledamöter av parlamentet. “Det finns få av dem här, men om politiker vill och är smart kan han göra något åt ​​det. Vi måste öppna dörren och skynda, för att ordna mötesdatumet. Det är här politiker behöver hjälpa, vi kan inte göra det själva. Det bör inte glömmas att arenan är här. Vad sägs om henne då?Hon stod miljarder att lämna henne här bara för att vara? “Frågar Vanek.

Situationen med den allmänna sponsor har också förklarat för spelarna i kabinen extra league-laget. “När förra året jag kom till klubben, sade vi tydligt att om något problem, låt oss ärligt berätta hur saker och ting är. Jag är glad att det hände och klubben bekantade oss med allting. Alla vet vad som finns i spelet. Yngre killar kan ha huvudet för något annat, men vi uppfattar äldre. Vi uppskattar engagemanget här, jerseyen på jerseyen. Och vi vill klubben att återvända förtroende de sätter i oss, och inte bara i idrotten.Om du skulle stöta på problem med pengar och försenad betalning, måste den anpassas till varje spelare “, säger lagkapten för kabin Radek Duda.