Babka i Budějovice: Jag vill att de ska se i Slavia att de gjorde ett misstag

“Jag kommer att försöka bevisa för slaviska att det var dem som gjorde misstaget. Jag måste spela och jag vill ha ett mål gjort mot dem. Så jag går in i spelet med full engagemang och jag vill att de ska kick ass “, säger Babka efter tisdagens träning mycket beslutsamhet.

Båda klubbarna har kommit överens sinsemellan att motorn inte kommer att försöka angripare fram till slutet av september. “Budějovice ville nog mer, min klubb har bara tillåtits i en månad. Jag är fortfarande en slavisk spelare, men jag är hemma i Budějovice. När motorn föddes igen ville jag alltid komma tillbaka hit. Matchen blir intressant för mig.Den som säger att detta inte märker, så jag tror skitsnack “, sa hockeyspelare som tränare tas i den fjärde attacken Prokeš och Guman.

Efter de tre första spelen är Budweiser Motor andra en poäng bakom Jihlava. “Vi trodde vi skulle vinna den tredje matchen i Litoměřice. Det fungerade inte. Men atmosfären runt hockey är jätte, pojkarna fyller sig och har kul med hockey. Hittills har jag gått igenom tre Major League klubbar, och jag verkligen aldrig sett en sådan komfort och faciliteter, till exempel en motor “, säger Babka.

Han trodde att efter nedgången av Slavia till mindre konkurrens i Prag kommer att fortsätta att fungera. “Efter den misslyckade avsparkningen förändrade Slavia mycket – chefer och tränare. Och det fanns nya pojkar där.Jag trodde att jag skulle stanna där, men jag är glad att det äntligen kom ut i Motors. Jag växte upp här och jag känner alla pojkarna här. Motorn är hjärtat för mig, “tillade Jakub Babka.

Den lovande gärningsmannen ser också fram emot att hans familj kan se honom i Moto-matcherna. “Strejda med min far och farfar går regelbundet till mina spel, jag är glad. Jag skulle definitivt vilja spela Motors för hela säsongen. Jag ska försöka klara det, säger han.

“Men pojkarna är i attacken ganska mycket när jag kom för några veckor sedan, så det fanns tre extra spelare på isen. Alla vill spela, ingen vill vänta på bänken. Så jag måste fortsätta jobba och kanske lägga till något mål.Det kan hjälpa mig, “Babka hoppas.