Stjärnor av staden räddade en arton årig pojke. Kommer hon att få nio i jerseyen?

Du kan ha hört den här nigerianska attacken på lördag för första gången. Och förmodligen inte förra gången. Iheanacho, det kan vara Citys framtid. Bara det faktum att i de arton-laget skjuts till stjärnorna, vittnar om hans extraordinära talang.

Dessutom genast började han bevisa att han behöver ett minimalt utrymme för att visa vad han kan göra. Samtidigt samlade han i två matcher bara tre minuter tillsammans, men han gjorde det mesta av det. Mot Watford fortfarande rozkoukával på lördag på fältet på Crystal Palace haft något liknande detta var inte tid.

En minut före slutet Iheanacho ersatt Bonyho och efter några sekunder jublade. Den första kontakten av bollen blev omedelbart ett avgörande mål när han nådde målet om Nasris skott. Han spred sina händer och spurtade till hörnet av fältet där han snart ikapp entusiasm lagkamrater.Förmodligen de inte förvänta sig att balansen helt ligan spara dem bara en tonåring med en hockey tröjnummer 72 på…

Förresten, denna siffra skulle Iheanacho i framtiden vilja kasta. Den juniorlag har alltid spelat med nio, som verkligen är ACK är gratis, men en ung spelare måste förtjänas. Men varför valde nigerianska hopp för tillfället bara tjugo? Enkelt svar. Summan av sjuor och tvåor fortfarande sätta ihop nummer nio Hem

Kanske den bästa drömmen snart hamna. Även om det bara inte säga så mycket, bara han upprepade efter matchen hur glad och tacksam för chansen att tränare, men andra prata om det med entusiasm. “Jag berättade för honom: Kör dit och gör poäng. Och han gjorde det omedelbart, “sa coach Manuel Pellegrini. “Han kan hjälpa oss nu, i åttonårsåldern.Och för framtiden kommer det att bli mycket viktigt, “försäkrade han.

Iheanacho är jättebra, så var försiktig med det exempel han varnar. På samma sätt hade en annan Manchester-spelare – Federico Machede, flygit till Premier League år tidigare. Den italienska anfallaren i United-jerseyen har gjort två mål i de två första ligan, medan han bara var sjutton. Det pratades som en ny superstjärna.

Vet du var han spelar idag? Vid tjugofyra försöker han fånga i Cardiffs andra liga, för vilken han gjorde sex mål förra säsongen. Hans karriär var bortskämd av det faktum att journalister sköt honom flera gånger i de sena timmarna med en cigarett. Han gav inte allt till fotboll, och i United förlorade han sitt tålamod med tiden.

Iheanacho har nu en chans att bevisa att han kommer att vara annorlunda.Först, men tillbaka till helgen: på tisdagskvällen mot Juventus i Champions League kunde han inte spela mellan tjugo spelare på en lista.