Ryggen verkade vara uppslukad av eld

Fotboll för Rayat var en hobby, inte ett yrke. Efter att ha spelat med Greenwich Boro-fans såg han – ja, igen – av scoutarna från Crystal Palace.

Efter framgång i slottet flyttade Wright till Arsenal, där han blev en legende. 185 mål, två FA-cupar, två ligacuper, Premier League-titeln och UEFA Cup Winners Cup – detta är hans arv.

Lucas Radebe

Hone his mastery i Sydafrika, Lucas Radebe fick titeln som den mest begåvade killen i landet. Han spelade på mittfältet och till och med i mål och slutade slutligen på försvararens position.

1990 överförde han till det lokala Kaiser Chiefs storhet. Det verkade lite mer, och européerna skulle ringa. Men ödet grep in: han sköts.

”Ryggen verkade vara uppslukad av eld. Jag satt i bilen med min yngre bror. Plötsligt slutade min fot att lyssna. Då insåg jag att jag var täckt av blod. Vi bytte plats, och min bror tog mig till sjukhuset. Lyckligtvis rörde inte kulan de vitala organen. ”

Efter en sådan “skada” kommer inte alla att återvända, och Radebe tvingades missa matchen som speiderna från Besiktas anlände till. En annan skulle ha gett upp, men Lucas arbetade och hamnade i engelska Leeds, där han tillbringade de senaste 11 åren av sin karriär.
Hans bästa prestationer är guld, silver och brons i African Cup of Nations.

Lionel messi

Genom törnen till stjärnorna. 11 fotbollsspelare som bara på mirakulöst sätt lyckades

Vi hörde alla om hur en otroligt begåvad argentinare imponerade med sina talanger i ung ålder. Men till och med detta garanterade inte hans karriär: på grund av brist på tillväxthormon (eller tillväxthormon) var de flesta klubbar inte redo att lita på Leo, en kort man.

Endast Barcelona, ​​som tecknade ett servettkontrakt, gick med på att spendera upp till 900 dollar i månaden på behandling. “Välgörenhet” betalades i sin helhet.

Medan andra vände sig bort från honom, räddades Messi av en klubb från ett annat land. Nu tar alla hans framsteg mer än en sida.