Real vann i Vigo, Messi gjorde två mål, men Barcelona förlorade

Betis firade sin första seger i den spanska tävlingen sedan slutet av september.

Real Madrid avslutade en serie med tre nederlag för utomhusligan och vann Celty Vigo 4: 2. Real vann därmed det fjärde spelet under den argentinska tränaren Solari. Mallo tappade för hemmet, men två mål för Real lades till av Ramos från straff och Ceballos. Vid den inställda tiden korrigerade han bara Méndez-resultatet.

Riktiga fotbollsspelare har 15 mål och bara två poäng under Solari. De är sjätte i tabellen och förlorade fyra poäng till det ledande Barcelona.

Sevilla och Tomas Vaclik i porten besegrade Espaňol 2: 1 efter en vändning i andra halvlek. Den katalanska enheten mottog 38.Vallecano gjorde tre poäng för seger bara en gång, i mitten av september erövrade Huescu 1: 0. Tillsammans med den sista Huesca gjorde han 25 mål i tolv omgångar, vilket är mest av ligan. .

För första gången i den här ligansäsongen samlade Atlético under första halvlek. En fantastisk räddning av San Josý efter 36 minuter kunde ha resulterat i ett mål, men gästernas målvakt hade en chans. Han utjämnade Thomas på 61: e minuten, men tre minuter senare drog Williams sig tillbaka och återlämnade baskiska till ledningen.

Diego Simeones team lyckades dock vända matchen.Tio minuter före slutet tryckte han huvudet över Rodrigos hörn och seger sköt kapten Godín i den tredje minuten av hans huvudinställning. Hemmalaget träffade stolpen och stolpen i första halvlek, vilket i slutändan kostade dem en poängvinst. I den 79: e minuten fick González det andra gula kortet för foulen och kaptenen Valencia Parejo beslutade om straffen.