Det verkade som om Stegen skulle bli en stadens aktör

Den nuvarande Manchester City är en drömklubb. Den har allt för att uppnå resultat och bli framgångsrik. Och det viktigaste som är här är pengar, mycket pengar. Deras chefer “medborgare” är vana vid att spendera, kanske inte ens räknas, men inte … Finansiellt rättvist spel och behovet av att “lösa problem” med UEFA – det här är minst en anledning att hålla reda på finansiella kostnader.

En av de viktigaste utgiftsposterna i budgeten, “Manchester City”, är naturligtvis den som speglar utgifterna för inköp av nya spelare. På Etihad Stadium kommer de nuvarande cheferna för “medborgarna” säkert att få de bästa, även om inte alla går med på att åka dit, även under förevändning att arbeta med en av våra bästa tränare – Josep Guardiola.

Marc-Andre TER SHTEGEN

Så snart Guardiola ledde Manchester City, och detta hände sommaren 2016, rapporterade brittiska medierna om den katalanska efterfrågan på nya chefer – underteckna en av de två målvakten i Barcelona som var för katalanska på den tiden. Det handlade om Marc-Andre ter Steegen och Claudio Bravo. Prioritären var alternativet med tyska, eftersom det är en yngre och lovande spelare, som kan stänga målvaktsfrågan i “borgarnas” läger i många år.

Det verkade som om Stegen skulle bli en stadens aktör, ty tyskaren var inte särskilt nöjd med mängden övning som uppnåtts i det katalanska lägret, vilket Guardiola själv senare påminde när han frågades om rykten om rykten: Shtegenom. Han var inte nöjd med sin situation i Barcelona. Vi behövde också en målvakt på en sådan nivå som Bravo eller ter Steg “.

Till och med fru Ter Steghen anlände till Manchester, som började leta efter bostäder och titta noga på möjligheten att överföra för att studera vid ett av de lokala universiteten. Men i slutändan valde Ter Steg att stanna i Barcelona, ​​där han kunde bli en viktig målvakt, men Bravo flyttade till Manchester City i utbyte mot 18 miljoner euro och är nu Edersons reservist.