Det första straffet var inte, tränaren var arg. Plötsligt beställde kungen ytterligare två

“Gladbach förlorade på straffar.” Rubriken för den tyska servern sportbild.de anmälan föll laget i en straffläggning.

Besöks tränare Lucien Favre på bänken under matchen överraskade när domaren Královec satsning mot sitt lag en straff efter den andra.

“Den första straff jag inte förstod ännu. Den andra var strikt, sade tränare Mönchengladbach.

Har Sommer skott i 46 minuter spelat av Královec? Gólman kastade på mitten av bollen, låg på marken och kom sedan in i kampen Vitolo, som över målvakten attackerade.Varken TV inspelningen inte avgörande, även om det verkar som Vitolo bollen předkopl och sedan föll dramatiskt.

“Vitolo är den bästa skådespelaren i världen, jag vet att under en lång tid”, säger han citerade Favreho tyska dagligen Rheinische Post. “Men vi gjorde också många misstag. Vi hade problem med tempot i matchen, med fart och med teknik “, Favre erkänt.

Innan andra straffspark fouls i 49 minuter Brouwers, men hemma skytt Gameiro lurade en bar. Den tredje straff Královec beordrade 66 minuter efter ingreppet Jantschkeho, som hade återhämtat sig bollen under bearbetning, och ökad Banega. Sevilla lagt sedan en tredje mål.

“När de är emot dig i två eller tre minuter två straff, är inte något fel laget.Särskilt i Champions League så är det svårt att kämpa för att göra något “, säger mittfältaren Ibrahima Traoré.

Sevilla krävde ingen påföljd i första halvlek, men Královec neodpískal det på rätt sätt. “Vi sa i mitten att vi måste vara mycket försiktiga i kalken eftersom Sevilla ständigt försöker straffa. Och vi kommer tillbaka till planen och det finns tre straff mot oss. Det är bitter “säger mittfältaren Andre Hahn.

Home tränare Unai Emery kände att Královec påföljd beordrade på rätt sätt.

” Vi fick in farliga lägen, vilket var anledningen till vi hade tre straff.Vi väntade att se den första segern för säsongen att vi höjer förtroendet för andra svåra matcher i gruppen “, säger tränare för den regerande vinnare av Champions League duell med Manchester City och Juventus Turin.