Den 31-årige mittfältaren kan anses vara störst i sin position

Representanten för den gyllene generationen av belgiska fotbollsspelare, Dembele, visade sig tydligt i Tottenham, vilket den här säsongen är svår att föreställa sig utan honom. Kraftfullt, tekniskt begåvad och “osynlig” dominerar han i mittfältet. Tyvärr blev han ofta trakasserad av skador och i förra säsongen var han inte på fältet så ofta som han skulle ha velat – Eric Dyer, Christian Eriksen och Dele Ali gick honom i riktning mot Pochettino.
Det belgiska kontraktet löper ut i slutet av säsongen, och många rykten visar att han kommer att lämna laget. Kina har redan dragit sig själv, och i Europa har Milan ett öga på Dembele.

7. Cesc Fabregas (Chelsea)

Är det dags att gå ut? Tio superstjärnor som blir friagenter i sommar

Den 31-årige mittfältaren kan anses vara störst i sin position, och praktiskt taget kommer någon att avundas antalet hans troféer. Han var en stjärna i Arsenal, Barcelona, ​​Chelsea och det spanska landslaget, och är fortfarande en bra fotbollsspelare. Sedan hans uppträdande i London vid 16 års ålder har han inspirerat andra, och väldigt få personer kan diktera sig från centrum av fältet. Men även hans talanger spelar inte alltid Chelsea. Kanske, till skillnad från Louis, är han inte så glad över Surrys ankomst, och överväger redan möjligheter till vård.

Fabregas kontrakt löper ut i slutet av säsongen och rykten om en möjlig flyttning till Atletico Diego Simeone.

6. Diego Godin (Atletico)

Är det dags att gå ut? Tio superstjärnor som blir friagenter i sommar

En obeveklig vägg i försvar, Diego Godin anses vara en av Atleticos mest tillförlitliga försvarare. Han tillbringade de senaste sju åren på högsta nivå. Efter att ha gjort sig ett namn i “Villareal”, flyttade Gudin till Atletico 2010. Han litade på Simeone, och han höjde en idealisk försvarare för sitt lag, där defensiv lek är oerhört viktigt.