CSKA kunde passera “Arsenal”

Natho dödade en vecka med callbacks.
Och Ignashevichs slag hade inte några centimeter av noggrannhet.

1: 4 c “Arsenal” i London och 1: 2 i huvudstaden derby med “Dynamo” inte CSKA körde in i en depression innan returmatchen mot “Gunners”. Denna vecka EM Freaky visade: Tre bollar hämnd, och resten – på samvete domaren.

Om vi ​​jämför med mötet på “Emirates” i Moskva Viktor Goncharenko skakade sammansättning: Wernbloom eve skadade revben – istället framåt utförs gjorde “Dynamo” Chalov, en hel del av den högra sidan har flyttats till vänster, Nababkin vann den högra kanten, och i mitten av fältet Cristian Bistrovich ersatte Bibras Nath. Innan det spelade den kroatiska 20-åringen för CSKA bara 18 minuter. Trust.

Under första halvåret, “Arsenal” hade några farliga attacker – transmission, som i London match, bredden på snittet i straffområdet av Igor Akinfeev, men detta är nu pasam saknade klarhet.

Efter 38 minuters spel, Alan Dzagojev lämnade planen på grund av skada, dök Vitina (denna gång han såg väl gjort) och sedan spelas med Kuchaevym ut. Constantine hängde i straffområdet, popping Nababkin slå Montreal och slog huvudet, Cech framgång slogs av och på Assist val Chalov plikt. Så CSKA öppnade poängen.

I tiden som lagts till i första halvleken visade den ogudaktiga och skjutande Wengers ögon. Och Arsenals tränare hade orsaker till irritation: Arsens lag vann aldrig i Moskva – 3 förluster och 2 teckningar; och den nya verksamheten luktade starkt av det andra målet och ett mirakel från “armén män”.

Efter pausen, kommentatorn Yuri Rozanov hänt joyful hyst: 50 minuter, Golovin, skjuten på avstånd, återigen Cech parerade svagt och boll slog Nababkin. 2: 0.

Efter 71 minuter, Ignashevich plockade upp bollen framför straff och andra slog nära stolpen – några centimeter separerade från CSKA en historisk händelse. Och då kollapsade allt genom en persons fel …

Fram till den 75: e minuten var matchen den bästa i karriären hos Cyril Nababkin. Till dess att han var otvisted Welbeck, slog in i väggen med El Nenni och scorade bollen. Assist av egyptisk ingen blockerade och färska Nath, nästan ersatt trött Bistrovicha (man spelat okej, bara en gång gav ett pass till domaren), tvekade och inte rusa på El Nenni.